FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Verschillende FM-bedrijven bekroond tot Trends Gazellen 2016

Verschillende FM-bedrijven bekroond tot Trends Gazellen 2016De 'Trends Gazellen 2016' zijn bekend. Tijdens deze vermaarde prijsuitreiking worden de sterkst groeiende bedrijven van de voorbije vijf jaar in de bloemetjes gezet. Deze snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen', een initiatief van het magazine Trends Tendance, zijn een integraal onderdeel van het economische landschap. Om geselecteerd te worden, moet het bedrijf aan enkele voorwaarden voldoen: het moet minstens vijf jaar oud zijn, een positieve cashflow hebben en in 2014 minstens twintig arbeidsplaatsen tellen.

De laureaten zijn onderverdeeld in drie categorieën: de 'kleine ondernemingen' die in 2010 een brutomarge van 1 miljoen euro of minder boekten, de 'middelgrote ondernemingen' die voor 2010 een omzet tussen 1 en 10 miljoen euro kunnen voorleggen, en ten slotte de 'grote ondernemingen' die in 2010 een omzet van 10 miljoen euro of meer haalden. .

Op basis van de gegevens uit de Trends Top 100.000 selecteert het magazine de Belgische bedrijven die het meest gegroeid zijn. Ook dit jaar werden verschillende bedrijven uit de facilitaire sector bekroond. In de categorie van de 'grote ondernemingen' vermelden we Beddeleem, ISS en SCA Hygiène Products, terwijl Facilicom, MCS en Your Mover Logistics zich wisten te onderscheiden in de categorie van de 'middelgrote ondernemingen'.
Raphael Pèrez
08-04-2016