FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Little Van Gogh zet tweede jaar van Euro-tour in

Little Van Gogh zet tweede jaar van Euro-tour in

Kunst op kantoor zorgt voor een stimulerende en esthetische werkomgeving en is een bron van inspiratie en creativiteit op kantoor. Little Van Gogh maakt het mogelijk om kunst te huren, kopen of leasen. Kunst huren is voor bedrijven tevens 100% fiscaal aftrekbaar. Het kunstbedrijven biedt een dynamisch en origineel systeem aan kantoren en organisaties om hun gebouwen te decoreren en tegelijk eigentijdse kunst te promoten.
Het bedrijf zet nu het tweede jaar van een origineel initiatief in: de Little Van Gogh Euro-tour. Artiesten werden uit de verschillende catalogussen (Benelux, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië) gekozen door de andere kantoren om aan de eerste editie van deze tour deel te nemen. Het zijn uiteindelijk 20 artiesten waarvan het werk de komende 3 jaar in de verschillende landen zal tentoongesteld worden.
De gelukkige deelnemers van de Euro-tour zijn Alfredo Lopez, Alice Achen, Anette Marx, Astrid Lambeaux, Baucan, Claudia Elsner, Didier Meissonnier, Dieter Dietscheid, Günther Hornung, Hennie Lenders, Marc Hernandez, Michel Dumont, Pascal Mathe, Petra Herdtle, Silvia Depaire, Sonia Villiers, René Collienne, Yaheya Pasha.
Kim Verhegge
20-05-2016