FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Creëer een dynamische sfeer in uw bedrijf met Little Van Gogh

Creëer een dynamische sfeer in uw bedrijf met Little Van Gogh

Sinds 1996 fleurt Little Van Gogh werkomgevingen op voor de medewerkers terwijl tegelijk de zichtbaarheid van de kunstenaars vergroot wordt. Door regelmatig van kunstwerken te wisselen, geven wij uw onderneming een extra cachet en ontstaat er een dynamische sfeer in uw bedrijf. Door kunstwerken tentoon te stellen, maakt u uw bedrijfsruimten niet alleen mooier maar biedt u uw medewerkers ook nieuwe ervaringen en vergroot u hun welzijn op het werk. Vandaag stellen wij het portfolio van de Brusselse kunstenaar Fabrice Lemarois voor.
Fabrice Lemarois is geboren in Namen en werkt vooral met olie- en acrylverf op linnen doeken. Hij trekt meermaals per jaar enkele dagen naar Wit-Rusland. Daar wijdt hij zich in een zeer afgelegen dorpje aan de schilderkunst, wat bevorderlijk is voor een artistieke zoektocht die vooral gericht is op de figuratieve kunst.
Zijn werk kenmerkt zich door periodes van zeer intens en introvert leven, waarbij hij reizen maakt en zichzelf en de wereld ontdekt. "Schilderen? Geruisloze uitvloed binnenin het lichaam dat zich hult in stilte. Een plotse, voelbare en vloeibare streling, die niet weet waar ze naar op zoek is. Verbleekte doeken, intense kleuren, levendige gebaren of weergegeven emoties. Heldere halfschaduw van de innerlijkheid”, aldus Fabrice Lemarois.

Fabrice Lemarois is een van de getalenteerde kunstenaars van wie u de kunstwerken kunt tentoonstellen in uw onderneming. Meer info op www.littlevangogh.be.
Raphael Pèrez
14-09-2016