FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Samenwerking tussen Vinci en de Mestdagh groep

Samenwerking tussen Vinci en de Mestdagh groepDe facilitaire dienstverlener Vinci kondigde onlangs een partnership aan met het merk Carrefour Market (groep Mestdagh). De facilitaire specialist zal het onderhoud van 25 winkels gelegen in Brussel, in het Waals-Brabant, Henegouwen en Luik op zich nemen. Deze overeenkomst draait voornamelijk rond HVAC-technieken met preventief en correctief onderhoud met 24u/24 dienstverlening en interventietermijnen die variëren van 2 tot 24 uur in functie van de klimatologische omstandigheden.

Het contract tussen Vinci en Mestdagh is van kracht sinds juni 2016 voor een periode van één jaar, waarna het, indien nodig, kan verder gezet worden voor onbepaalde tijd. Dit eerste contract met de Mestdagh Groep opent mogelijkheden om het contract uit te breiden naar alle winkels, zijnde 83 eenheden, waar Vinci de mogelijkheid heeft om technische verbeteringen voor te stellen die het energieverbruik van de eenheden kan doen dalen.

Met zijn 7 Business Units, verspreid over heel België, biedt Vinci Facilities facilitaire dienstverlening en oplossingen waarbij hun grootste zorg gaat naar gebouwen, de gebruikers ervan en de milieueffecten om : het potentieel van vastgoed maximaal te benutten, de werkomgeving van de gebruikers van de vestigingen te verbeteren, de energie-efficiëntie en de werkingskosten te beheersen.
Raphael Pèrez
16-11-2016