FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Cushman & Wakefield en ADMOS bundelen krachten

Cushman & Wakefield en ADMOS bundelen krachtenDe vastgoedspecialist Cushman & Wakefield heeft onlangs de overname aangekondigd van de toonaangevende trendsetter ADMOS. Het Belgische bedrijf, dat gevestigd is in Terhulpen, specialiseert zich in ontwerp- en bouwpraktijken en nieuwe manieren van werken in. ADMOS werd opgericht door de architecten Anthony Shaikh en Christophe Erkens, en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door te werken met klanten uit alle sectoren, zoals Google, Dimension Data en BMW.

Het trendsettende bedrijf zal in Cushman & Wakefield geïntegreerd worden om de klanten als één leverancier een ‘kant-en-klare oplossing’ te kunnen aanbieden, naast de bestaande projectmanagement- en adviesdiensten, al naargelang hun individuele behoeften. “Naarmate de revolutie van de werkplek versnelt, willen veel zakelijke klanten niet alleen ons advies over hoe ze hun werkplekken kunnen optimaliseren, maar ook een interne ontwerp- en bouwoplossing die het idee in werkelijkheid omzet” benadrukt Koen Nevens, hoofd van België en de regio Noord-Europa bij Cushman & Wakefield, “Wij kunnen dat nu aan onze klanten aanbieden als onderdeel van ons dienstenaanbod. Wij zijn al de marktleider voor kantoorinrichting in Brussel en als gevolg van deze belangrijke investering zijn wij nu ook de marktleider voor ontwerpen en bouwen.”

Productiviteit en werkpatronen ondersteunen
“Wij zijn erg enthousiast over deze volgende stap in onze ontwikkeling die ons de kans biedt om ons reeds succesvolle bedrijf te combineren met de wereldwijde omvang van Cushman & Wakefield” klinkt het bij Anthony Shaikh, medeoprichter van ADMOS. De overname van ADMOS zal een onmiddellijke positieve invloed hebben op de activiteiten van Cushman & Wakefield in Noord-Europa en diens klanten toegang geven tot een nieuwe dienst. “Deze investering geeft onze klanten een creatieve ontwerp- en bouwoptie die ondersteund wordt door verantwoord ondernemen en deugdelijk bestuur. Wij zullen onze capaciteiten in EMEA verder uitbreiden om ervoor te zorgen dat wij de beste mensen en het beste platform hebben om uitstekende resultaten te bieden aan onze klanten” aldus John Forrester, algemeen directeur voor EMEA van Cushman & Wakefield. Samen zullen beide bedrijven de beste expertise bieden in het creëren van werkplekken die de productiviteit verbeteren en nieuwe werkpatronen ondersteunen.
Raphael Pèrez
18-10-2017