FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Emalec positioneert zich in België en Luxemburg met de overname van Faciliteam

Emalec positioneert zich in België en Luxemburg met de overname van FaciliteamDe Emalec-groep van Franse origine is gespecialiseerd in multitechnisch en multisite onderhoud, zowel op preventief en curatief vlak als bij de uitvoering van werkzaamheden.
Het bedrijf is actief in diverse commerciële en publieke sectoren: retail, banken, uitzendbureaus, enz. Emalec werd in 1999 in Frankrijk opgericht en heeft zijn activiteiten geleidelijk ontwikkeld in andere Europese landen. Met meer dan 300 medewerkers voert de groep inmiddels het onderhoud van ongeveer 25.000 sites in Europa uit.

In navolging van hun groeistrategie verwierf Emalec 75% van Faciliteam, dat soortgelijke activiteiten als Emalec in België en Luxemburg nastreeft. De 45 medewerkers van Faciliteam voeren meer dan 10.000 interventies per jaar uit, waarmee het bedrijf een geconsolideerde omzet van bijna € 4 miljoen kan genereren. Nu Faciliteam deel uitmaakt van een snel groeiende groep, kan het zich verder ontwikkelen met behulp van de expertise en het klantenportfolio van Emalec. Samen haalden ze onlangs een belangrijk contract binnen voor het onderhoud van de Amazon kantoren in Luxemburg.
09-12-2019