FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » MEWA-Servibel genomineerd voor Trends Gazelle 2020

MEWA-Servibel genomineerd voor Trends Gazelle 2020Al 19 jaar lang rangschikt de redactie van Trends de snelst groeiende bedrijven in ons land. Ze selecteren daarbij per provincie 255 Trends Gazellen, die worden opgedeeld in drie categorie-en. In de categorie grote bedrijven sleepte MEWA-Servibel plaats 43 in de wacht op de lijst van de provincie Henegouwen.

De Trends Gazellen zijn de motor van onze economie en een bron van energie en inspiratie voor al wie onderneemt. Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswe-reld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning. Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers, en dat zowel in omzet als in personeel en toegevoegde waarde.

De 19de editie van Trends Gazellen zal veeleer de geschiedenis ingaan als de Covid-19 editie. Omwille van de grote onzekerheden rond de verdere evolutie van deze uitzonderlijke pande-mie werd het grote Nationale Evenement van Trends Gazellen op 23 september geannuleerd. Maar bij MEWA-Servibel in Henegouwen zijn ze alvast erg verheugd met het Trends Gazelle-diploma. En uiteraard wordt er volop uitgekeken naar 21 april 2021, de dag van de 20ste jubile-umeditie van de Trends Gazellen waarop ook alle Trends Gazellen 2020 aanwezig zullen zijn.
Guy Leysen
16-07-2020