FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Fagerhult en Sony sluiten nieuwe slimme samenwerking

Fagerhult en Sony sluiten nieuwe slimme samenwerkingHet draadloze lichtsturingssysteem van Fagerhult, Organic Response, en het navigatiesysteem van Sony voor grote kantoren, Nimway, zijn twee beproefde oplossingen voor moderne en duurzame omgevingen. Door een nieuw samenwerkingsinitiatief kunnen ze nu samenwerken om betere overzichten en beheersing van stromen in grotere gebouwen te bieden, met directe voordelen voor de werkomgeving van de werknemer. De twee verschillende systemen zijn geïntegreerd met behulp van gemeenschappelijke radiotechnologie. Het resultaat is naadloze communicatie voor efficiëntere en dynamischere manieren van werken.

Nimway maakt gebruik van positioneringstechnologie die wordt aangedreven door Bluetooth-beacons en draadloze sensoren. Organic Response-sensoren met beacon-functionaliteit, geïntegreerd in de armaturen van Fagerhult, helpen bij het positioneren. Met een app op hun telefoons of tablets kunnen medewerkers door hun pand navigeren, kamers boeken of hun teams vinden.

Organic Response biedt ook de mogelijkheid om verlichtingsinstallaties aan te sluiten op de cloud, waar onder meer een open API en een software development kit (SDK) beschikbaar zijn. Dit maakt uitgebreide functionaliteit mogelijk, met meer integratie-alternatieven, voor die projecten die kunnen profiteren van extra maatwerk.Deze samenwerking is mogelijk in Zweden, Noorwegen, Estland, Polen, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, België en Nederland.
Guy Leysen
04-05-2021


 Meer informatie >>