FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Cube Lockers ontwikkelt lockeroplossing voor fietsbatterijen

Cube Lockers ontwikkelt lockeroplossing voor fietsbatterijenDankzij de groeiende aandacht voor duurzaamheid, de drukte in het verkeer en de populariteit van elektrische fietsen, kiezen meer en meer mensen voor de fiets als transportmiddel. Zeker nu brandstofprijzen de pan uit zwieren, laten medewerkers, klanten of bezoekers hun auto vaker aan de kant en groeit het aandeel van elektronische fietsen. Hierdoor ontstaat de nood aan kwaliteitsvolle en (brand)veilige lockeroplossingen om fietsbatterijen in op te laden. Cube Lockers ontwikkelde hiervoor de ideale locker.

Geschikt voor buitengebruik
Met de fietsbatterijlocker van Cube Lockers kan je rekenen op een robuuste locker die geschikt is voor het opladen van verschillende types van fietsbatterijen. Waar andere oplossingen vaak tekortschieten bij grotere batterijen biedt Cube een oplossing voor batterijen tot 60 cm. Bovendien hecht Cube meer aandacht aan (brand)veiligheid met unieke rookmelders per kolom en zijn de lockers ook aangepast voor buitengebruik of vochtige omstandigheden zoals kelders en afdaken. Dankzij deze troeven en de ruime keuze aan kleuren en slotenoplossingen, biedt Cube een oplossing op maat voor alle bedrijven en organisaties die belang hechten aan degelijke infrastructuur.

Focus op kwaliteit en maatwerk
Cube lockers bestaat bijna 10 en staat gekend als expert in locker- en slotenoplossingen met een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid. Het aanbod aan lockers van Cube Lockers in zeer breed, met maatwerk als kers op de taart. Zo heeft Cube specifieke gamma’s voor brandweer, politie, industrie, kantoorgebouwen, scholen en de zorgsector. Binnen elk gamma zijn er heel wat keuzeopties om elke locker maximaal af te stemmen op de gebruikersomstandigheden. Ongeacht welke oplossing je verkiest, kan je steeds rekenen op kennis van zaken en een persoonlijke zorg op maat.


 Ontdek het aanbod >>