FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Profacility & FM Magazine gaan samen

Profacility & FM Magazine gaan samenFCO Media, uitgever van FM Magazine, het vakblad voor 'Facility Management', heeft de Profacility-media overgenomen. Door deze media samen te brengen onder eenzelfde communicatieplatform worden op deze niche-uitgeversmarkt belangrijke synergieën ontwikkeld. FM Magazine, wordt vier keer per jaar uitgegeven in samenwerking met IFMA, de beroepsvereniging van de facility managers, en is een informatiebron bij uitstek voor de sector.

www.profacility.be, met de bijhorende sociale netwerken, werpt elke dag een blik op de laatste nieuws op het vlak van facility, building, workplace en mobility management. De Profacility-newsletter biedt maandelijks een overzicht van de belangrijkste nieuws. De Profacility Guide (15e jaargang) en de Profacility Workplace Showcase (7e jaargang) stellen dan de managementtrends voor, aan de hand van representatieve casestudies.

Noteer voor 2019 alvast deze data in uw agenda:
  • op 24 april verschijnt de Profacility Workplace Showcase
  • en op 24 oktober verschijnt de Profacility Guide.
Dit nieuwe en geconsolideerde communicatieplatform zal ongetwijfeld nog sterker bijdragen aan de verdere professionalisering van het beroep van Facility Manager.
Didier Van Den Eynde
15-11-2018