FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » IJveren voor verantwoordelijk ondernemerschap

IJveren voor verantwoordelijk ondernemerschapWerk je actief mee aan verantwoordelijk ondernemerschap? Of ken je zo iemand in je beroepsomgeving? Stel jezelf dan kandidaat of nomineer die persoon voor de verkiezing van ‘CSR Professional of the Year’ en ‘CSR Pioneer of the Year’.

De CSR Professional of the Year 2018 wordt beoordeeld op basis van de belangrijke rol die hij in zijn onderneming vervult om MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) te stimuleren, te implementeren of ertoe te inspireren. Hij oefent die invloed uit als MVO-verantwoordelijke, CEO, hr-manager, facility manager, marketeer, projectleider of event manager.
De CSR Pioneer of the Year 2018 heeft een project opgestart dat als voorbeeld kan dienen, of voert best practices op het vlak van MVO uit, waardoor hij een inspiratie- of referentiebron geworden is.

De jury verkiest voor beide categorieën één Franstalige en één Nederlandstalige. De prijsuitreiking vindt plaats op 21 februari 2019.

De vzw Time4Society die deze verkiezing organiseert, wil bedrijven aan de hand van diverse projecten en initiatieven concrete oplossingen aanreiken om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen.
Mertens Ingrid
21-11-2018