FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » World FM Day 2021

World FM Day 2021

(foto: <a target='_blank' style='text-decoration: underline' href='https://nl.123rf.com/profile_dizanna'>dizanna</a> - 123RF)
(foto: dizanna - 123RF)

Sinds 2008 richt de jaarlijks terugkerende FM Day de spots op de belangrijke rol van de wereld van het Facility Management. Dit jaar is 12 mei aangekondigd als FM Day 2021 en luidt het thema ‘Sterk rechtop staan na de pandemie’. Het voorbije jaar heeft Facility Management zich ruimschoots bewezen in het laten functioneren, beheren en onderhouden van kritische infrastructuur. Facility Management was cruciaal voor de 24/7 werking van ziekenhuizen en andere zorg gerelateerde instellingen, de werking van farmaceutische onderzoekscentra, continuïteit bij de overheid, en de dagelijkse voedingsdistributie tijdens de lang gerekte Covid-19 pandemie. Een blijvend goede werking van alle gebouwen voor deze instellingen en diensten was onontbeerlijk om de bevolking door de gezondheidscrisis te helpen.

World FM Day 2021 stelt zich tot doel de bekendheid van het vakgebied te verhogen en roept alle Facility Managers wereldwijd op om hun relaties – individuelen, bedrijven, verenigingen en partners - te betrekken bij dit gebeuren. De bijdragen die Facility Management levert aan het gebouwenpatrimonium en de globale economie is gigantisch. Laat geen kans liggen om te communiceren rond Facility Management. Mogelijk hebben medewerkers een opmerkelijke bijdrage geleverd tijdens de moeilijke periode dat de pandemie het dagelijkse werken ingrijpend veranderde… Hoe heeft uw departement het voorbije jaar doorstaan en welke prioriteiten werden bepaald voor de (nabije) toekomst? Verzamel gebeurtenissen en ervaringen om ze te delen in het kader van de FM Day 2021!
Eduard Codde
03-05-2021


 Naar de website >>