FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Overname door CWS van de divisie cleanroomwasserij van Staxs

Overname door CWS van de divisie cleanroomwasserij van StaxsStaxs is de leider in de Benelux op het vlak van hoogwaardige verdeling van cleanroom consumables in de Life Sciences-industrie. Naast vooraanstaande merken verdeelt het ook zijn eigen Dotch-merkproducten, die in heel Europa worden verkocht.Met de overname van Staxs versterkt CWS Group haar positie in de Benelux. De verhuurservice van CWS Cleanrooms staat garant voor een kwalitatief hoogstaand reinigings-, decontaminatie- en sterilisatieproces met volledige traceerbaarheid. CWS Cleanrooms biedt haar dienstverlening al in 9 Europese landen aan.
De transactie voor de overname omvat alle bestaande overeenkomsten van Staxs met klanten en leveranciers. Na de fusie zal Staxs zich volledig concentreren op de markt van de cleanroom consumables.

CWS is actief of op het gebied van hygiëne, floor care, workwear, fire safety en healthcare. Het is een merk van CWS-boco International GmbH en haar dochtermaatschappijen. De groep stelt momenteel zo'n 10.600 mensen tewerk in 16 landen. Het bedrijf behaalde in 2018 een omzet van € 1.141 miljoen.

13-12-2019