FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Facility Coordinator - Vlaanderen

Facility Coordinator - VlaanderenDe Facility Coordinator is verantwoordelijk voor het beheer van één of meerdere technische domeinen in de gebouwen van één of meerdere klanten van de BU, als een geheel of eventueel per regio.


À propos de VINCI Energies.

Connexion, performance, efficience énergétique, datas : dans un monde en évolution permanente, VINCI Energies accélère le déploiement des nouvelles technologies pour concrétiser deux mutations majeures : la transformation numérique et la transition énergétique. Ancrées dans les territoires, agiles et innovantes, les entreprises de VINCI Energies rendent les infrastructures d'énergie, de transport et de communication, les usines, les bâtiments et les systèmes d'information chaque jour plus fiables, plus sûrs, plus durables et plus efficients.

2020 : 13,7 milliards d'euros (chiffre d'affaires) // 83 800 collaborateurs // 1800 entreprises // 55 pays

www.vinci-energies.com

Jouw verantwoordelijkheden

De Facility Coordinator is verantwoordelijk voor het beheer van één of meerdere technische domeinen in de gebouwen van één of meerdere klanten van de BU, als een geheel of eventueel per regio.
Hij/zij is verantwoordelijk voor de planningen de uitvoering van onderhoudswerken en kleine/ grote projecten binnen het specifieke technische domein teneinde het onderhoudsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. En dit aan de juiste kwaliteit, met het inzetten van de juiste resources teneinde een goede relatie met klant en onderaannemers te onderhouden met oog voor de eigen financiële parameters.
Hij/zij is verantwoordelijk voor het identificeren van verbeterpotentieel, de opbouw van de juiste argumentatie, de opvolging en realisatie van het voorstel (studie, etc.). Hij/zij verzorgt daarbij een goede communicatie en rapportering naar de klant
Hij/zij geeft ook technische ondersteuning aan de onderaannemers en klanten.


Hij/zij rapporteert aan de " Facility Manager ".


TAKEN

- Veiligheid komt op de eerste plaats
- Hij/zij verzekert zich ervan dat de veiligheidsrichtlijnen worden opgevolgd (o.a. gebruik van PBM's).
- Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer, en rapporteert daarover via de voorziene kanalen zowel intern als naar de klant toe
- Coördinatie van de uitvoering volgens afgesproken planning van het preventief onderhoud, de curatieve acties en de uitvoering van bijkomende werken.
- Houdt of delegeert wekelijks planningsmeetings.
- Analyseert samen met zijn/haar onderaannemers en de collega's facility coördinatoren de belangrijkste oorzaken van curatieve activiteiten en doet voorstellen ter verbetering.
- Heeft voortdurend oog voor verbeterpotentieel en zorgt voor adequate voorstellen.
- Zorgt voor een correcte en vlotte afhandeling van de deliverables en wettelijke documenten.
- Hij/zij verzorgt de externe communicatie en onderhoudt goede relaties met zijn/haar klant en onderaannemers:
- Verzorgt een periodieke en gestructureerde rapportering aan de klanten i.v.m. vooraf bepaalde KPI's waarop SLA's van toepassing zijn.
- Hij/zij is verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken SLA's in the field en ondersteunt de Facility Manager in zijn rapportage hierrond.
- Zorgt voor een correcte operationele en administratieve opvolging van zijn/haar leveranciers en onderaannemers, waarbij een snelle verwerking van de administratieve elementen cruciaal zijn
- Zorgt voor een correcte toepassing van de procedures bij de klanten.
- Hij/zij verzorgt de interne communicatie via het correct gebruik van de GMAO en alle applicaties die daarin vervat zitten.
- Samen met de Facility Manager is hij/zij verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn/haar portfolio. Hij/zij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij/zij implementeert de conclusies
- ETC

Jouw profiel

Opleiding : Bachelor Electromechanica of Elektriciteit - Bouwkunde - Facility Management
Ervaring : 5 jaar ervaring vereist in een technisch omgeving.
Talen: Nederlands (tweetalig), Frans (goede kennis)
Kennis en soft skills: Office 365 suite, administatief sterk

Ons aanbod

VINCI Facilities wil een weerspiegeling zijn van de Belgische samenleving. We moedigen iedereen aan om te solliciteren (ongeacht origine, huidskleur, leeftijd, geslacht, seksuele oriëntatie, filosofische of religieuze overtuiging, handicap, etc.)

VINCI Facilities is een merk van VINCI Energies, dat deel uitmaakt van de VINCI Groep. Wij zijn niet het zoveelste bedrijf dat u "aantrekkelijke salarisvoorwaarden en concurrerende extralegale voorwaarden" biedt. Hoewel dit ook deel uitmaakt van ons basispakket, hebben we u nog veel meer te bieden:

Een job die voldoening geeft in een stabiele, dynamische en geëngageerde onderneming.

Een aangename en ondersteunende werksfeer

Een balans tussen uw werk en uw privéleven

Echte kansen om je vaardigheden en je carrière te ontwikkelen in een gewaardeerde werkomgeving

...

Bent u nieuwsgierig om meer te weten ? Solliciteer of neem contact met ons op en we bespreken het graag verder met u!

Jobs 
17-09-2021


 Online solliciteren >>