FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Projectleider studie en coördinatie

Projectleider studie en coördinatieJe komt terecht in de afdeling Bouwprojecten van Het Facilitair Bedrijf, met het Herman Teirlinckgebouw als hoofdkantoor op de site Thurn & Taxis, Brussel. . De afdeling Bouwprojecten beheert en coördineert de bouwprojecten van ontwerp tot en met oplevering voor de Vlaamse Overheid, zowel voor departementen, Intern verzelfstandigde agentschappen als extern verzelfstandigde agentschappen.

De afdeling Bouwprojecten telt ongeveer 60 medewerkers in 3 teams, bijgestaan door enkele interne consulenten, experten in een specifiek vakgebied.

- team Studie en Coördinatie bouwprojecten,

- team Uitvoering bouwprojecten

- team Projectondersteuning

Als projectleider kom je terecht in het team Studie en Coördinatie Bouwprojecten.

Het team telt ongeveer 30 projectleiders en assistent-projectleiders die via 3 ploegen van telkens een 10-tal collega's met een deelportfolio aan projecten aan de slag zijn.

Elke werkweek is gevarieerd en kan naargelang de vragen vanuit het projectteam bestaan uit een aantal werkdagen op het hoofdkantoor te Brussel (of in één van onze kantoren in Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge), in combinatie met dagen thuiswerk en dagen ter plaatse op de projectsites/werven verspreid over gans Vlaanderen.

Jouw verantwoordelijkheden

Wij zoeken een nieuwe collega met ervaring in het leiden van bouwprojecten. Ben jij een krak in plannen en organiseren en heb je al een het roer gestaan van bouwprojecten? Word dan de nieuwe bouwsteen binnen ons team en solliciteer nu!

In deze job coördineer je bouwprojecten van de Vlaamse overheid. Dit kunnen nieuwbouw- of renovatieprojecten zijn, maar het kan ook gaan over het inrichten of optimaliseren van bestaande gebouwen. De eerste opdracht waar jij mee aan de slag zal gaan zijn onze kantoorprojecten.

Neem zeker eens een kijkje naar onze eerdere projecten op de volgende sites:

Als je benieuwd bent hoe we onze ambitie op het vlak van duurzaamheid en circulair bouwen willen realiseren.:

Enthousiast en benieuwd om meer te weten? Je kan ook altijd even met ons bellen om je vragen te stellen.

Lees meer over de functie in het selectiereglement dat je als bijlage terugvindt op vlaanderen.be/vacatures Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Jouw profiel

1) Je hebt hebt een masterdiploma architectuur (architect) of een masterdiploma industriële wetenschappen (industrieel ingenieur), bij voorkeur bouwkunde.

2) Je hebt minimaal 6 jaar beroepservaring met het leiden van bouwprojecten.

Ons aanbod

  • Je krijgt al naargelang je diploma een contract van onbepaalde duur in de graad van adjunct van de directeur of van ingenieur met bijhorende salarisschaal A111 of A121. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).
Jobs 
22-10-2021


 Online solliciteren >>