FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  

K-ONCEPT: uw creatieve partner voor vastgoedprojecten

Plancke Tax Consultancy
[+] Plancke Tax Consultancy

[+] Proximus

[+] Adecco Career Center

[+] XPE

[+] Hotel Onderbergen

[+] Appartement KC

Bent u op zoek naar de ideale partner voor uw vastgoedproject? Een team dat u niet alleen creatief bijstaat, maar ook het volledige project management op zich neemt? Dan bent u bij K-ONCEPT aan het juiste adres.

K-ONCEPT is een onafhankelijk en multidisciplinair adviesbureau. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp- en consultingproces van vastgoedprojecten (kantoor, retail, horeca, privé,...) en functioneert bovendien volledig marktongebonden.

Waarvoor kan u bij K-ONCEPT terecht?
K-ONCEPT realiseert projecten van A tot Z en is een one-stop-shop voor vastgoedprojecten. Het bedrijf uit Gent blinkt uit in veelzijdigheid en neemt de volgende taken voor zijn rekening:
• Interieurarchitectuur : ontwerp of optimalisatie van de complete werk- of woonomgeving
• Design : ontwerp van maatmeubilair of objecten
• Visual merchandising : ontwerp van het volledige beeld van uw zaak naar de klant toe
• CAD : opmeting & digitalisatie van alle ontwerpen (2- of 3-dimensioneel)
• Project management : van A tot Z, zowel technisch als administratief, opdat alle druk van de schouders van de klant wordt weggehaald
• Consultancy (Workplace & FM) : begeleiding, advisering & contractonderhandeling doorheen het volledige project vanaf de conceptfase.

Het bedrijf werkt volledig merkonafhankelijk, er worden bijgevolg geen eenzijdige deals gesloten met leveranciers.

K-ONCEPT verkent voor U de markt, en onderhandelt alle contracten. De facturatie gebeurt echter steeds rechtstreeks tussen de leverancier en de klant, d.m.v. voorafgaande controle en goedkeuring door K-ONCEPT. Zo heeft U steeds een correcte controle & overzicht op uw budget, en is er volledige transparantie is voor alle partijen.

Hoe gaat K-ONCEPT tewerk?
Eerst gebeurt er een grondige analyse van de behoeften, werkwijzen en, indien nodig, de huidige werkomgeving van de klant. Daaruit wordt een rapport met bijhorende aangepaste methodiek gedestilleerd, dat in samenspraak met de klant wordt geëvalueerd en – indien nodig – geoptimaliseerd. De verwerkte resultaten hiervan worden naar de klant teruggekoppeld, waarna een specifiek concept opgesteld wordt. Hierna kunnen uitwerking en tenslotte implementatie van start gaan.

Hierbij streeft K-ONCEPT altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, en volgt voor u het volledige project op, inclusief de verhuiscoördinatie & de communicatie naar de medewerkers van de klant.

Een netwerk van experts staat ter uwer beschikking
K-ONCEPT groepeert ook een netwerk van experts die, volgens de noden van het project/de klant, tot een perfect team kunnen worden geïntegreerd. Ze beschikken elk over hun respectievelijke expertise. De klant heeft echter één aanspreekpunt die het volledige project beheert en coördineert.

Workplace consultancy meer en meer in trek
Workplace consultancy is een discipline in opmars : steeds meer bedrijven raken overtuigd van het nut van een uitgekiende werkomgeving, die perfect beantwoordt aan hun specifieke noden, werkprocessen en imago.

Een aangename omgeving heeft een positief effect op de kwaliteit van de dienstverlening en het welzijn van de werknemers. Een efficiënte werkomgeving heeft, naast voorgaande punten, een positieve invloed op het werk (optimaal beantwoordend aan de specifieke bedrijfsprocessen, noden, work/life balance) en het kostenplaatje (mobiliteitproblemen; de stijgende kostprijs voor ruimtegebruik, energie en onderhoud…).

K-ONCEPT heeft, dankzij zijn “out of the box”-denken reeds een jarenlange expertise in de nieuwe werkomgeving & optimalisatie van bestaande ruimtes. K-ONCEPT is bijgevolg de ideale partner om voor u uw futureproof werkomgeving, perfect beantwoordend aan uw noden uit te werken & te begeleiden.

Prestigieuze projecten en klanten
K-ONCEPT heeft al verscheidene uiteenlopende projecten gerealiseerd, zowel éénmalige als roll-outs. Alle info hierover kan u op onze website terugvinden of bel ons voor een goed gesprek op 09 324 80 49.
Didier Van Den Eynde
27-05-2011


 Interesse om met ons kennis te maken? Neem een kijkje op www.K-ONCEPT.com