FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Klimaatcrisis: facility managers aansporen tot actie

Klimaatcrisis: facility managers aansporen tot actieDe klimaatverandering is een feit. Het gaat om een wereldwijde crisis en als de huidige tendensen aanhouden, zal de impact op onze ecosystemen zware gevolgen hebben. Hoewel internationale organisaties en regeringen inspanningen leveren om de klimaatverandering te verzachten, vormen de gevolgen van extreme milieuveranderingen een bedreiging voor ons leven en onze eigendommen, wat inwerkt op ons vermogen om ze te beschermen.

De toepassing van intelligente technologieën als veerkrachtplan is alvast een stap in de goede richting. Het is absoluut noodzakelijk dat professionele beheerders van hard en soft facilities maar ook bedrijfsvastgoedbeheerders samenwerken met private en publieke entiteiten om oplossingen op lange termijn te vinden, waarbij best practices op het vlak van duurzame ontwikkeling en de normen in de sector worden uitgewisseld met het oog op de ontwikkeling van smart cities.

Door middelen voor benchmarking en networking te verschaffen, verbindt IFMA International zich ertoe om haar gemeenschap van professionals meer kennis bij te brengen over de oorzaken van de klimaatverandering en over de handelswijze van facility managers in deze verontrustende situatie. In die context heeft IFMA een verslag gepubliceerd dat in 30 pagina’s de sleutelpunten samenvat van 300 pagina’s van wetenschappelijke studies en bewijzen met betrekking tot de klimaatverandering.
06-11-2019


 Download het verslag (in het Engels) – Vooraf registreren is noodzakelijk.