FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Leveranciers en Dienstverleners
Zoek een leverancier
Activiteitensector
Naam van de leverancier
Bibliotheek | Focus
Slideshow Image 1
Coronavirus en HVAC-installaties 
Schrijf u in om de
Profacility-newsletter te ontvangen

Eneco en Intervest aan de leiding voor de verkiezing van het FM Project 2013

Een maand na de start van de campagne voor de verkiezing van het ‘Facility Management Project of the Year’ door het publiek, waarvoor de jury zeven projecten nomineerde als finalisten, krijgen de projecten van Eneco en van Intervest Offices & Warehouses momenteel de meeste stemmen van het publiek. Van de circa 1.320 online stemmen die al geregistreerd werden, staat ...
| 08/05/2013 - Catering

Bayer onderzoekt de eetgewoontes van de 6-14 jarigen

Zo slecht is het nog niet gesteld met de eetgewoontes van onze kinderen. Bayer onderzocht de fruit- en groentegewoontes van kinderen tussen 6 en 14 jaar, en kwam op enkele interessante conclusies. In een soep of een bouillonbereiding, met saus, in de wok, gegrilld of gestoomd… wat de bereiding ook moge zijn, 8 op de 10 kinderen eten ...
| 23/04/2013 - Catering

Proxyclick, een geslaagde combinatie van SaaS en FM

Het jonge bedrijf Proxyclick bedacht het idee om online 'applicaties' aan te bieden voor facility managers, die vaak overladen zijn met werk. Acht jaar na zijn oprichting werden Proxyclick en Danone België erkend in de categorie 'Economische Prestaties' tijdens de achtste editie van de Trophées de l’Arseg voor de ontwikkeling van een dienstenplatform voor bezetters in SaaS-modus ...
| 07/01/2013 - Catering

Belgocatering en Gault Millau zetten unieke samenwerking verder

Het begon allemaal in 2010 als een uniek initiatief van gedelegeerd bestuurders Yves Matthys en Bartel Dewulf om interne kwaliteitscontrole en motivatie van de teams op de verschillende Belgocatering-exploitaties op een wel heel bijzonder wijze te verbinden. Niemand minder dan de vermaarde culinaire gids Gault Millau werd gecontracteerd voor een driejarige samenwerking. De inspecteurs van Gault Millau beoordelen de ...
| 12/12/2012 - Catering

Belgocatering en Gault Millau presenteren tweede gids van de bedrijfscatering

In 2010 verraste Belgocatering met een bijzonder initiatief op het vlak van interne kwaliteitscontrole en motivatie van het keukenpersoneel dat dagelijks duizenden werknemers verwent in de door Belgocatering uitgebate bedrijfsrestaurants. De formule werd ook dit jaar herhaald met de voorstelling van ‘Le Guide – Catering 2012 – De Gids’ op 7 december als gevolg. Gedelegeerd bestuurders Yves ...
| 12/12/2011 - Catering

“Havelaar” uitgereikt voor duurzaam ondernemen

Naar aanleiding van de week van de Fairtrade in oktober ontving Frans Van Tilborg, CEO van de Miko-groep, een ‘Havelaar’ uit handen van Lily Deforce, general manager bij Max Havelaar. Het is een erkenning van het lange termijn engagement van Miko Koffie om structureel producten van eerlijke handel te consumeren en om de filosofie van Duurzaam Ondernemen uit te ...
| 25/10/2011 - Catering

Schokgolf in het FM-landschap

Het Britse G4S, voornamelijk bekend vanwege een zeer gevarieerd aanbod beveiligings- en bewakingsdiensten, neemt het Deens ISS over, de multidisciplinaire dienstverlener in de wereld van facilitair management. De overname zou gepaard gaan met een transactie van 5,94 miljard euro, waarvan 4,2 miljard euro over te nemen schulden. De huidige eigenaars van ISS, de Zweedse durfkapitalist EQT en Goldman ...
| 18/10/2011 - Catering

Orchidee genoemd naar Puro, het koffiemerk van Miko

Er werd een orchidee genoemd naar Puro, het fairtrade koffiemerk van Miko dat dagelijks koffie- en espressoapparaten en automaten voor warme en koude drank en snacks levert aan de horeca, bedrijven, kantoren, scholen en instellingen. De natuurbeschermingsorganisatie World Land Trust (WLT) organiseerde de procedure voor de wetenschappelijke benaming als dank voor Puro’s continue steun en financiële bijdragen in het ...
| 06/10/2011 - Catering

Sodexo bouwt aan een betere toekomst: voor ons en vooral voor het bedrijf

Voor de eerste keer publiceert Sodexo België een verslag voor duurzame ontwikkeling 2010-2011. In dit verslag verwijst het bedrijf regelmatig naar het Better Tomorrow Plan van de groep, dat Sodexo België, een van de 80 landen waar de Sodexo-groep aanwezig is, naar eigen goeddunken mag uitvoeren zolang de doelstellingen van de groep bereikt worden. Critici zullen in dit Better ...
| 13/09/2011 - Catering

EFMC 2011 – Slingerbeweging

Uit de researchsessies die tijdens het EFMC 2011 doorgingen kwam naar voor dat de kenniswerker zich wil kunnen concentreren en belang hecht aan comfort, maar zich allerminst wil afzonderen. Het bedrijfsgebouw speelt dus ook morgen een belangrijke rol als trefpunt voor de kenniswerkers, al stellen die wel strengere eisen aan de bereikbaarheid. Nu ook in België steeds meer bedrijven ...
| 09/06/2011 - Catering