Profacility Newsletter N° 89 - April 2017 - Lire cette newsletter en français
 
'Office on wheels' proefproject :
reistijd wordt werktijd
In het najaar van 2016 startte een proefproject getrokken door de partners Antwerp Management School / Smart Mobility en de Beroepsvereniging van Autobus en Autocarondernemers. Met een 'Office on wheels' dat werknemers van de Colruyt Group dagelijks aan de Gentse rand ophaalt om ze naar het hoofdkantoor in Halle te brengen. De werkdag begint dankzij de inrichting van de bus wanneer de medewerkers opstappen.
 
Meer dan 80% energiebesparing dankzij
een ‘smart’ verlichting
Bonheiden koos als eerste Belgische gemeente voor een intelligent verlichtingssysteem. Energiebesparing was een bepalende factor bij de keuze van de gemeente. Daarom opteerde Bonheiden voor het systeem Philips GreenParking. Daarmee kunnen forse besparingen op energie en onderhoudskosten worden gerealiseerd, dankzij de duurzame LED-technologie en de innovatieve sensoren met uitgebreide functies voor detectie en dimmen.
 
Duurzaamheid als topprioriteit
Sociale economie, CO2-reductie, duurzaamheid labels, functionelere contracten… In deze aflevering van Z-Facility geeft Guy Vanhoorde, Facility Manager Stad Gent – en Facility Manager of the Year 2016 –, een woordje uitleg bij het duurzaamheidsbeleid van Stad Gent.
 
In de actualiteit via @ProfacilityBE
Digitale transformatie draait vooral om mensen. Dat leg ik binnenkort uit in Antwerpen #digitaltransformation #DTD17 via @VUSaskia ...
 
Big data en gebouwbeheer: hoe werkt dat bij Essent? #FactoCongres via @Facto_Magazine ...
 
Navigeren en ondernemen in een veranderende #zorgsector - Zorg voor #zorg - Evoluties, tendensen & opportuniteiten via @puckulak ...
AGENDA
Facility Management Project of the Year 2017
 
Meer bekendheid geven aan Facility Management in België maar ook het beroep en zijn best practices in de kijker plaatsen zijn de doelen die IFMA wil bereiken met de organisatie van de Facility Awards. Dit jaar maken BNP Paribas Fortis, Brussels Airport, Corda Campus, Engie, KBC en UZ Brussel de kans om verkozen te worden tot ‘Facility Management Project of the Year’. Stemmen op uw favoriet project kan nog tot 4 mei 2017. Op 11 mei zal de titel 'Facility Management Project of the Year' toegekend worden tijdens de prijsuitreiking in de Wild Gallery in Vorst. De presentatie van de ceremonie is in handen van een dynamisch duo: Kobe Ilse en Tatiana Silva.

Ontdek de projecten die in de running zijn...

Stem voor uw favoriet FM-project...
Duurzaam Vastgoed België 2017
Georganiseerd door SPRYG
25/04 | Brussel, Holiday Inn
EFMC 2017
Georganiseerd door EuroFM
25>27/04 | Madrid
Conferentie “IoT for Good”
26/04 | Greenbizz Brussel
FM Zorgcongres 2017
Georganiseerd door Ki’Communications
27/04 | Antwerpen, ALM Berchem
Meer informatie en volledige agenda op profacility.be/agenda ...
ADVISERS & SUPPLIERS NEWS
SODEXO bundelt krachten met XPENDITURE
en iALBATROS
De afgelopen maand maart is vruchtbaar geweest voor Sodexo. De in Quality of Life Services actieve onderneming kondigde een toenadering aan met twee om hun innovaties bekendstaande bedrijven.
Nieuwe showroom voor WILKHAHN in Antwerpen
 
FM in een dramatische situatie: AXXICOM houdt stand
 
JOBS


Hospitality Supervisor
PWC


Senior Manager Operations Facilities Manager
Coca-Cola

De Profacility-media zijn publicaties van :


BUSINESS INTERACTIVE MEDIA sprl
Louizalaan, 523 - 1050 Brussel
TEL. +32 (0)2 669 77 65
info@bimedia.be

Links :


Download de app voor iPhone, iPad, ...
Adverteren in de media Profacility
Neem contact met ons op
Unsubscribe

Volg ons op :