Profacility Newsletter N° 93 - September 2017 - Lire cette newsletter en français
 
« Kantoor 2023 », het megaproject van
de Vlaamse Overheid

Op het ogenblik dat het gloednieuwe Herman Teirlinckgebouw en ingrijpend gerenoveerde Hendrik Consciencegebouw nog niet volledig zijn ingehuisd, kijkt Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid al reikhalzend uit naar een volgend megaproject: een derde gebouw in de Brusselse Noordwijk, dat in 2023 in gebruik moet zijn. Het Facilitair Bedrijf heeft gekozen voor een concentratie van de ambtenaren in de Noordwijk, zo dient het nieuwe kantoorproject op maximaal 1.000 meter radius vanaf het rondpunt op de kruising tussen de Koning Albert II-laan en de Simon Bolivarlaan gelegen te zijn. Profacility vertelt je er alles over!

 
Lees meer
 
Een erfgoed van innovatie en inspiratie
Sinds 2001 plaatsen de BIFM Awards best practices op het vlak van FM in de spotlights. Profacility neemt je graag mee op ontdekkingstocht naar het Verenigd Koninkrijk om je kennis te laten maken met deze waardevolle bron van inspiratie voor FM'ers.
 
Lees meer
 
 
Werkplekstrategie: hoe ver staat België?
Stefan Olefs, Director Workplace Strategy bij Colliers, legt ons uit hoe te achterhalen 'waar het eigenlijk om gaat' bij de New Way of Working en nieuwe kantoorconcepten en hoe ver we nu precies staan in België.
 
Lees meer
 
In de actualiteit via @ProfacilityBE
4 ways in which #sensors can help increase building utilization while improving #userexperience, via @CushWake ...
 
Learn how to prepare your Facility Management for the future of work before it's too late. #Workplace #FutureofWork via @issworld ...
 
The New Way of Working: what does it mean in concrete terms? Via @ProRealestateBE ...
AGENDA
Bij het project van het nieuwe AZ Alma Ziekenhuis in Eeklo ging alles over zorgverstrekking, duurzaamheid, efficiëntie, functionaliteit, bouwtechnieken, uitstraling evenals projectmanagement. Binnen het concept voor het nieuwe AZ Alma zijn niet alleen alle afdelingen optimaal ingeplant binnen het geheel, maar werden ook alle afdelingen op zich geëvalueerd met het oog op een optimale indeling en ruimtegebruik. Aansluitend bij het Facility Management Zorgcongres van april organiseert Ki’Communications nu ook een exclusief FM-bezoek aan het gloednieuwe, trendsettende AZ Alma Ziekenhuis.
 
Inschrijvingen
 
ADVISERS & SUPPLIERS - MARKET NEWS
SODEXO behoudt de leidersplaats in de DJSI-ranking
De jaarlijkse Dow Jones Sustainability Index (DJSI) is gebaseerd op een grondige analyse van de economische, sociale en ecologische prestaties van bedrijven. Sodexo is voor de 13e keer op rij door de DJSI uitgeroepen tot marktleider binnen zijn sector.

De jaarlijkse beoordeling is gebaseerd op een grondige analyse van de economische, ecologische en sociale prestaties van meer dan 3.900 beursgenoteerde bedrijven. Daarbij worden aspecten beoordeeld zoals het bedrijfsbestuur, het risico- en crisisbeheer, de klimaatstrategie, het milieubeleid en de beheerssystemen, de normen van de bevoorradingsketen, de arbeidsomstandigheden en de liefdadigheidsactiviteiten.
 
Lees meer
 
MICROSOFT en STEELCASE samen sterk voor het creatief werken
 
De wereld van het licht in beweging met ZUMTOBEL
 
FACILITEAM blijft groeien op vlak van kantoorinrichting en renovatie
 
JOBS


Coordinator Building & Facility
INDITEX


Projectfacilitator
KCE

De Profacility-media zijn publicaties van :


BUSINESS INTERACTIVE MEDIA sprl
Louizalaan, 523 - 1050 Brussel
TEL. +32 (0)2 669 77 65
info@bimedia.be

Links :


Download de app voor iPhone, iPad, ...
Adverteren in de media Profacility
Neem contact met ons op
Unsubscribe

Volg ons op :