Profacility Newsletter N° 94 - Oktober 2017 - Lire cette newsletter en français
 
Satellietkantoren: efficiënter en minder stressvol werken

“De vierkante meter prijs voor kantoorruimte in de provincies is aanzienlijk goedkoper dan in Brussel” argumenteert Jan Mathu vandaag Directeur stafdiensten bij de Regie der Gebouwen, “Indien -10% aan kantooroppervlakte in Brussel zou kunnen bespaard worden, levert dit vele miljoenen besparingen op”. Wat vandaag als ‘Netwerk satellietkantoren’ is ingeburgerd bij alle ambtenaren van de Federale Overheidsdiensten, is gegroeid vanuit een innovatiewedstrijd die in 2011 binnen de Federale Overheidsdiensten geïnitieerd werd. Het omzetten in de praktijk van het winnende project, destijds onder de noemer ‘Out Of Office’, kostte heel wat geduld en volharding...

 
Lees meer
 
NFC Index bevestigt stijgende trend van facilitaire kosten
De Netherlands Facility Costs index voor kantoren geldt als autoriteit op vlak van FM in Nederland wanneer het gaat om het aanbieden van kengetallen. Profacility heeft de bevindingen van deze index, die voortvloeit uit benchmarken door o.a. FMers die hun data via een online platform delen, voor u samengevat.
 
Lees meer
 
 
NN Belgium et Delta Lloyd Life: aan de wieg van een nieuwe identiteit  
Recent werd bekend dat NN Belgium Delta Lloyd Life overneemt. Profacility sprak Robert De Colfmaker, Facility Manager van NN Belgium, die het gecombineerde bedrijf in de gebouwen van Delta Lloyd in de Brusselse Zuidwijk operationeel moet maken.
 
Lees meer
 
In de actualiteit via @ProfacilityBE
And here’s our round-up of ALL tonight’s winners at the @BIFMAwards 2017 #BIFMAwards2017 #FacMan ...
 
AXA deploys COBUNDU™ Space Monitor to enhance workplace effectiveness in its new Brussels HQ ...
 
EU-wide sustainable building toolkit launched via @Service_Works ...
AGENDA
Wist u dat we elke 30 seconden sensorische afleiding hebben? En dat het zo’n 23 minuten duurt om ons opnieuw te kunnen focussen? Dat werkplekken gemiddeld slechts 45,6% effectief bezet worden? En dat de productiviteit met maar liefst 53% daalt indien u nog geen break van 20 minuten genomen hebt tegen 15u? Of dat rechtstaand vergaderen de efficiënte van een meeting verhoogt? Tijdens het event rond activity bases working van IFMA, komt u te weten hoe u als Facility Manager met deze stellingen moet omgaan in de praktijk en dus hoe u een goede werkplek kunt creëren voor productievere werknemers.
 
Meer informatie...
 
ADVISERS & SUPPLIERS - MARKET NEWS
Cushman & Wakefield en ADMOS bundelen krachten
De vastgoedspecialist Cushman & Wakefield heeft onlangs de overname aangekondigd van de toonaangevende trendsetter ADMOS. Het Belgische bedrijf, dat gevestigd is in Terhulpen, specialiseert zich in ontwerp- en bouwpraktijken en nieuwe manieren van werken in. ADMOS werd opgericht door de architecten Anthony Shaikh en Christophe Erkens, en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door te werken met klanten uit alle sectoren, zoals Google, Dimension Data en BMW. Door de krachten te bundelen met Cushman & Wakefield kan het Brusselse duo klanten blijven helpen om unieke inspirerende en uitnodigende werkplekken te creëren... maar dan met de wereldwijde omvang van C&W.
 
Lees meer
 
GOM verzorgt ook de cleaning van vliegtuigen
 
PROCOS richt nieuwe inkomhall in voor E&Y
 
NNOFCARE zorgt voor inspirerende werkruimtes
 
JOBS


Opdrachtenbeheerder voor de dienst Aankopen
Leefmilieu, Brussel


Facility Manager
Bond Moyson, Gent

De Profacility-media zijn publicaties van :


BUSINESS INTERACTIVE MEDIA sprl
Louizalaan, 523 - 1050 Brussel
TEL. +32 (0)2 669 77 65
info@bimedia.be

Links :


Download de app voor iPhone, iPad, ...
Adverteren in de media Profacility
Neem contact met ons op
Unsubscribe

Volg ons op :